*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Uyuştucu Satıcısından Pes Dedirten Savunma  (Okunma sayısı 865 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

• Administrator
  • Hero Member
Engelli Uyuştucu Satıcısından Pes Dedirten Savunma
« : Nisan 30, 2015, 01:12:08 ÖS »
Engelli Uyuştucu Satıcısından Pes Dedirten Savunma

Samsun'da uyuşturucu kullandığı için bacağı kesilen kişi, evinden çıkan uyuşturucu haplarıyla ilgili "Esrarı bıraktığım için hap kullanıyorum" ifadelerini kullandı.

Samsun'da polis, koltuk değnekleriyle yürüyen engelli 60 yaşındaki Savaş Ş.'yi uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. Evinde 65 ecstasy hap ele geçirilen şüpheli, "Esrar içtiğim için sağ bacağım kesildi. Bu nedenle hap kullanıyorum. Satıcı değilim" dedi.

EVİNE BASKIN YAPILDI

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı narkotim ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmasında sağ bacağı kesik olan ve koltuk değnekleriyle yürüyen emekli Savaş Ş.'nin uyuşturucu ticareti yaptığını belirledi. Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan izinle şüphelinin İlkadım İlçesi Kadifekale Mahallesi'ndeki evine baskın gerçekleştiren polis, yapılan aramada 5 ayrı naylon poşet içinde 65 ecstasy hap ele geçirdi.

"ESRARI BIRAKTIĞIM İÇİN HAP KULLANIYORUM"

Uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Savaş Ş. "Eskiden esrar kullanırdım. Bu nedenle rahatsızlandım ve sağ bacağım kasildi. Esrarı bıraktığım için hap kullanıyorum. Evde bulunan haplar benim ihtiyacımı karşılıyor. Kesinlikle uyuşturucu satmıyorum. Ben içiciyim" dedi.

Emniyete götürülen Savaş Ş. hakkında başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

10.04.2015 - DHA

Anahtar Kelimeler : Altınokta Körler Derneği
Adres: İnönü Blv. Yavuz İş Merk. 6. Kat No: 604 Melikgazi - Kayseri
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri