*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İbrahim Tatlıses'in Son Sağlık Durumu nedir?  (Okunma sayısı 906 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
İbrahim Tatlıses'in Son Sağlık Durumu nedir?
« : Nisan 05, 2015, 02:02:04 ÖS »
İbrahim Tatlıses'in Son Sağlık Durumu nedir?



İbrahim Tatlıses'in son sağlık durumu nedir? ABD'de riskli bir ameliyat geçiren ve hayati tehlikesi bulunan İbrahim Tatlıses'in mikrop kaparak karnının şiştiği öğrenildi. Ameliyat sonrası kendine gelen İmparator ilk olarak annesini aradı. Peki annesine ne sordu? İşte detaylar...

İbrahim Tatlıses'in ABD'de geçirdiği ameliyat sonrası uyandırılıp makineye bağlı olmaksızın nefes alıp vermeye başlamsının ardından mikrop kaptığı ve karnının şiştiği bildirildi. İbrahim Tatlıses kendine gelir gelmez hemen annesini aramıştı. 9 Mart'ta ameliyat olan İbrahim Tatlıses'in yoğun bakımdan çıkamadığı iddia edilmiş bunun üzerine oğlu İdo Tatlıses İmparator hayranlarını sevindirecek paylaşım yapması hekerse derin bir nefes aldırmıştı.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses geçirdiği ameliyattan sonra beyninde ödem oluşmaması için ilaçla uyutulmaya devam edilmişti. Uyandırılma süreci uzayında Tatlıses'in durumun kritik olduğu kulaktan kulağa yayılmıştı.

ABD'de riskli bir ameliyat geçiren ve hayati tehlikesi bulunan İbrahim Tatlıses'in mikrop kaparak karnının şiştiği öğrenildi.

Uyandırılan sanatçı, yoğun bakım ünitesinden çıkarıldı ve normal odaya alındı.

Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili tüm gelişmeler şöyle:

- Sanatçı uyandırıldı ve makineye bağlı olmaksızın nefes alıp vermeye başladı.

- Yapılan ameliyatla Tatlıses'in kafasından 10 mm kemik çıkarıldı. Tatlıses operasyondan sonra hastane mikrobu kaptı. Bu nedenle karnı şişti.

- Önceki gün hastane odasında babasının yanına giden İdo Tatlıses "Baba beni duyuyorsan sağ ayağını oynat" dedi. Tatlıses çağrıya karşılık verdi ve ayağını oynattı.

22.03.2015 - Bugün


Anahtar Kelimeler : İşte Bunlar Hep Aşk... Aşkını ifade etmenin 1001 yolu  Bigün senlede sureriz  Tamam kanka ben birazdan gelirim kucak dolusu selamlar saygılar abi yapcak bisiyok abi