*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı  (Okunma sayısı 1009 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı



Türkiye, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri mücadele sonucu vatan toprağına dönüşmüştür. Bugün şehit ve gazilerimizin bu mücadelesi sayesinde huzur içinde, güvenle yaşıyoruz.

Gazilerimizin kahramanlık ve vatanperverlikleri her türlü övgünün üzerindedir. Onların hatıra ve ideallerini yaşatmak en temel vazifemizdir.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak bu vazifenin bilinciyle gazilerimizin haklarının iyileştirilmesi, gerekli yasal düzenlemelerin yapılması için çaba sarf ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz düzenlemelerle birçok haktan yararlanma kapsamını daha da genişleterek, kahramanlarımıza olan ödenmesi imkansız olan borcumuzu ödemeye, vefamızı göstermeye çalışıyoruz.

Elbette ki bizlere vatanımızı bayrağımızı emanet eden şehit ve gazilerimize milletçe ödenmesi imkânsız şükran borçluyuz. Biz hükümet olarak göreve geldiğimiz günden bugüne şehitlerimizin emanetlerine ve gazilerimize devletin bütün imkanlarını seferber ederek vefa borcumuzun gereğini yerine getirmek için çalışıyoruz. Milletçe şehitlerimizin emanetlerine ve gazilerimize ebediyen sahip çıkacağız.

Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e mareşal rütbesi ve gazi unvanı verilişinin yıldönümü ile Gaziler gününde tüm gazilerimize şükran ve minnet duygularımı sunuyorum.

19.09.2014 - aile.gov.tr


Anahtar Kelimeler : Muzdarip olduğunuz Kronik Böbrek Yetmezliği nedeni ile ilgili kanun ve tüzükler nezdinde belirli haklara sahip olmaktasınız.