*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: 50 Yazardan Sensiz Ölümdür Aşk Romanı Engelliler İçin  (Okunma sayısı 3103 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
50 Yazardan Sensiz Ölümdür Aşk Romanı Engelliler İçin
« : Şubat 18, 2014, 03:57:47 ÖS »
50 Yazardan Sensiz Ölümdür Aşk Romanı Engelliler İçin



Türkiye'de 50 kişilik bir yazar grubunun yazdığı ilk kitap olan "Sensiz Ölümdür Aşk", 14 Şubat 2014 Sevgililer Günü'nde İstanbul Optimum Outlet'te düzenlenecek olan tanıtım etkinliği ile okuyucularla buluşacak.
 
Aşk Yazarlarının İstanbul Çıkarması
 
Çoğunluğu İzmirli olan gazeteci, haber spikeri, reklam yazarı, halkla ilişkiler uzmanı, oyuncu ve doktor gibi farklı meslek gruplarından yazarların oluşturduğu “Herkes Biraz Yazar” grubu tarafından hazırlanan romanın Türkiye tanıtımı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Optimum Outlet İstanbul’da yapılacak.
 
Kitabın Geliri Ulusal Down Sendromu Derneği’ne Bağışlanacak
 
Kitabın ve ve kitapla aynı adı taşıyan müzik albümünün satışından elde edilecek olan gelir de eğitime bağışlanacak. Bu yönüyle, bir sosyal sorumluluk projesi olan “Sensiz Ölümdür Aşk” adlı roman ve albümünden elde edilecek gelir Ulusal Down Sendromu Derneği’ne, down sendromlu çocukların eğitiminde kullanılmak üzere bağışlanacak.
 
Optimum Outlet, “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.
 
“Sensiz Ölümdür Aşk” Kitabını Yazan “Herkes Biraz Yazar” Grubundaki Yazarlar:
 
Alper Baran Esin, Altuğ Selçuk, Aylin Onart, Aynur Kuran, Babacan Pesenkurdu, Bahadır Yüksekşan, Banu Şen, Berna Ergin, Birgen Engin, Burcu Tuna, Didem Baydar,  Dilara Çağlayan, Duygu Erşen, Düşü Bi Yerde (Emre Akdemir, Hatice Çelenk, Alper  Akdeniz, Ece Tüzün, Öznur Usanmaz), Ece Türkmut, Eda Lortlar, Eda Ongün Balık,  Elvan Karanfil, Engin İnce, Erdem Erdoğan, Erhan Gölbey, Esin Sayın Kayser, Filiz  Kahraman, Fulya Demirören, Gökhan Köküşoğlu, Gökmen Küçüktaşdemir, Güneş  Saraçoğlu, Hakan Asılkefeli, Hakan Urgancı, Halil Fincan, Jülal Malhatun Zalma, Kezban Şahin Taysun, Leyla Bal, Manolya Özek, Mehmet Erduğan, Melike Çerçioğlu, Namık Kuyumcu, Necmettin Tetik, Olcay Meşe, Oya Pardak, Selin Tabak, Senem Yazıcı, Şeyda Şentürk, Yeliz Pesenkurdu, Yeşim Kırlı, Zeki Hozer.
 
13.02.2014 - Radikal


Anahtar Kelimeler : Ve aynı anda şıngır şıngır karıştırılan ve höpürdeterek içilen o çayın güzelliği hiç unutulmaz.