*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Braille Alfabeli Anadolu'yu Görsem Kitabı  (Okunma sayısı 3377 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Braille Alfabeli Anadolu'yu Görsem Kitabı
« : Ekim 11, 2013, 02:32:29 ÖÖ »
Braille Alfabeli Anadolu'yu Görsem Kitabı



Eskişehir Odunpazarı Belediyesi ve Görme Engelliler Dayanışma Derneği'nin (GÖRSEM) katkılarıyla yazar Ergün Veren tarafından hazırlanan "Anadolu'yu Görsem" isimli kitap düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.
 
GÖRSEM'in dernek binasında düzenlenen tanıtım toplantısına, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, GÖRSEM Genel Başkanı Remzi Korkut, Proje Koordinatörü Halime Korkut, GÖRSEM yetkilileri ve çok sayıda görme engelli vatandaş katıldı.
 
Düzenlenen toplantıda konuşan GÖRSEM Genel Başkanı Remzi Korkut, "Anadolu'yu Görsem" isimli çalışmanın hem Latin hem de Braille alfabesi harfleriyle hazırlandığı belirterek, kitaptan görme engellilerin yanı sıra engeli olmayanlarında faydalanma imkanı bulabileceğini bildirdi. Çalışmanın Türkiye'de ilk olduğuna da dikkat çeken Korkut, çalışmanın hayata geçmesinde kendilerine büyük destek sağlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'ya teşekkür etti.
 
Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ise, hayatla insan arasındaki tüm engelleri kaldırmak için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek, böyle anlamlı bir çalışma içerisinde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. Göreve geldikleri günden bugüne gerçekleştirdikleri tüm çalışmalarda engelli vatandaşları dikkate aldıklarını ve bu anlayış çerçevesinde çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Sakallı, hedeflerinin 'Engelsiz Bir Eskişehir' oluşturmak olduğunu dile getirdi. - İHA


Etiketler :ALPASLAN DELİBAŞ  ALİ YILDIZ ALİ YAVUZ  AHMET DURAN YUVANÇ  AHMET ÖZKAN  ALİ KUZU  ABDULBAKİ AKSÖZ  AHMET İNAL  ALAATTİN YILDIZ  ABDULLAH DEMİR  AHMET