*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Organ Bağışı İçin İlk Durak Kocaeli Üniversitesi  (Okunma sayısı 1987 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Organ Bağışı İçin İlk Durak Kocaeli Üniversitesi
« : Eylül 29, 2013, 05:02:22 ÖÖ »
Organ Bağışı İçin İlk Durak Kocaeli Üniversitesi



Türkiye Motorsiklet Federasyonu tarafından "Organ Bağışı" konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen motorsiklet turunda ilk durak Kocaeli Üniversitesi oldu.

Türkiye Motorsiklet Federasyonu tarafından "Organ Bağışı" konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen motorsiklet turunda ilk durak Kocaeli Üniversitesi oldu.

Ankara'dan 15 kişilik bir grup ile yola çıkan motorsiklet tutkunlarını Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nde Rektör Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Demirci, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, BESYO Müdürü Prof. Dr. Yavuz Taşkıran, İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz, akademisyenler ve öğrenciler karşıladı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü'nün organ bağışı konusunda insanları bilgilendirmek amacıyla stant da açtığı etkinlikle, proje konusunda motorsiklet tutkunlarından bilgi alan Rektör Komsuoğlu, "Organ bağışını tema olarak seçmiş olmanız çok anlamlı. Bunu gerçekleştirdiğiniz ve ilk durak olarak üniversitemizi seçtiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Durmaz ise, ülkemizde 70 bin hasta olduğunu belirterek, "Ülke olarak potansiyelimiz var ancak istenilen düzeyde değil. İnsanlar bu konuda çekiniyorlar. Organlarını hemen alacağımızı düşünüyorlar. Organ nakli için bazı şartların oluşması gerekiyor. Beyin ölümü gerçekleşmiş bir hasta organlarını bağışladığı taktirde ancak bu işlemi gerçekleştirebiliyoruz" dedi.

Türkiye'nin batı illerini "Organ bağışlarımızla umudunu kaybedenlere umut olmak üzere yola çıkıyoruz" sloganı ile dolaşacak olan ve toplamda 200-250 kişilik bir grubun eşlik etmesi beklenen kafile son olarak Antalya'ya uğrayacağı öğrenildi. - KOCAELİ


Kaynak haberler.com ulaşmak için tıklayınız.

Etiketler :sosyal medya reklamcıları - sosyal medya reklamcılığı - sponsor üye ve pin numarası - sunum yapabilecek eleman aranıyor - süpervizör - tıkla kazan - tıklayarak para kazanma - timsahdan para kazan - tr.tcden link kısaltma - trtubeden para kazan - twitterdan para kazan - ücretsiz adwords eğitimi - ücretsiz bayilik gibi - ücretsiz internet reklamcılığı eğitimi - ücretsiz kayıtla network marketing - ücretsiz reklam - ücretsiz reklam eğitimi - url.ac da link kısaltma - ürün eğitimi - ürün pazarlama - üye müşteri - üye yap kazan - üyeliğe reklam - web sitende reklam yayınla web sitenden para kazan webcoder aranıyor webcoderler aranıyor