*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Diyaliz Hastalarına Piknik  (Okunma sayısı 1779 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Diyaliz Hastalarına Piknik
« : Eylül 28, 2013, 04:11:31 ÖS »
Diyaliz Hastalarına Piknik

Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi Diyaliz Servisi'nde tedavi gören hasta ve hasta yakınları, hastane personeli öncülüğünde piknikte buluştu.

Pikniğe Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi Yöneticisi Osman Aydın, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdiresi Sema Kaya, Diyaliz Hekimi Yavuz Selim Angın, Diyaliz Servis Sorumlusu Ayla Çatalkaya, servis çalışanları, sağlık personelleri, hasta ve hasta yakınlarından oluşan yaklaşık yüz kişi katıldı. Diyaliz servisinde tedavi gören Güler Dökmetepe, 60 yaşında olduğunu, haftada üç gün diyalize girdiğini, sekiz yıldır bu hastalıkla mücadele ettiğini anlattı. Hastalıkla başa çıkmada sabrın, az ve tuzsuz yemenin çok önemli olduğunu dile getiren Dökmetepe, bu mücadele sırasında hastane personelinin kendilerine çok iyi baktığını, tüm ihtiyaçlarına anında cevap verdiklerini, bu tür etkinliklerle hem moral bulduklarını hem de kendileri gibi yıllardır diyalize girenlerle tanışma fırsatı bulduklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Etkinlikte konuşan Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi yöneticisi Osman Aydın da şunları söyledi: "Yoğun çalışma dönemi içerisinde hastalarımıza moral vermek adına geleneksel hale getirilen bu pikniği diyaliz servisinde fedakarca çalışan doktor, hemşire ve personel sayesinde gerçekleşti. Hasta ve hasta yakınlarına moral ve motivasyonun yanında kaynaşmayı sağlamak için bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Diyaliz merkezinde haftanın yedi günü hizmet veriyoruz. Hastalarımızla personelimiz artık aile gibi oldu. Tüm hastalarımızı özel taşıma servisi ile evlerinden alıp tedavileri bitince tekrar adreslerine teslim ediyoruz. İyi yetişmiş sağlık elemanı kadrosuyla Çağa uygun, kaliteli hizmet veriyoruz. Diyaliz servisi çalışanlarına, hastane yöneticilerine ve her zaman maddi manevi desteklerini esirgemeyen Merzifon Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum."


Kaynak haberler.com ulaşmak için tıklayınız.

Etiketler : kazan - blogdan reklam - blogdan reklam eğitimi - blogdan reklam yap kazan - blogdan reklam yap para kazan - blogdan reklam yapma - bloggerdan para kazan - bloggerdan reklam yap - blogspottan para kazan - blogspottan reklam yap - blogundan para kazan - çağlar başvuru formu - çağlar hijyen - çağlar kariyer planı - çağlar kayıt - çağlar kazanç planı - çağlar kişisel bakım - çağlar marketing plan - çağlar network - çağlar network başvuru formu - çağlar network