*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Canik Belediyesi Engelli Bireylerin Yanında  (Okunma sayısı 56 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6795
Canik Belediyesi Engelli Bireylerin Yanında
« : Mayıs 12, 2024, 04:55:31 ÖS »
Canik Belediyesi Engelli Bireylerin Yanında



SAMSUN Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Samsun’un en büyük engelsiz parkını halkın hizmetine sunduk” dedi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun’un en büyük ve kapsamlı engelsiz parkını ilçeye kazandırdıkları belirtti. Engelli bireyler için özel olarak dizayn edilen oyun gruplarının yer aldığı Uludağ Engelsiz Yaşam Parkı’yla engelli bireylere yeni sosyal yaşam alanı sunduklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçedeki engelli bireylere yönelik akülü ve manuel tekerlekli sandalye desteklerini sürdürdüklerini belirtti.

‘ÖZEL OYUN ALANLARI’

Uludağ Engelsiz Sosyal Yaşam Parkı’nda engelli bireylerin rahat bir şekilde vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturduklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Engelli bireyler için sosyal destek çalışmalarımızı büyük bir hassasiyetle sürdürürken, kendilerine yönelik sosyal yaşam alanları oluşturuyoruz. Bu kapsamda sürdürdüğümüz çalışmalar neticesinde, Samsun’un en büyük engelsiz parkını hizmete sunduk. Parkımızı engelli bireyler için özel olarak oluşturduğumuz, güvenlik sistemi olan oyun gruplarıyla donattık” dedi.

ÖNCELİK GÜVENLİK

Uludağ Engelsiz Sosyal Yaşam Parkının, 7 gün 24 saat kontrol altında tutulduğunu söyleyen Başkan Sandıkçı, parkı güvenlik kamera sistemleriyle gözetim altında tuttuklarını belirtti. İlçedeki engelli bireyler için yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Sosyal desteklerimiz ve yeni projelerimizle engelli bireyler daima yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA


İbrahim Sandıkçı Samsun Uludağ Engelsiz Yaşam Parkı kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri