*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Konya’da Yaşlı Kadının Para Dolu Poşeti Polis Ekipleri Tarafından Bulundu  (Okunma sayısı 254 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Konya’da Yaşlı Kadının Para Dolu Poşeti Polis Ekipleri Tarafından Bulundu



Konya’nın Selçuklu ilçesinde bir yaşlı kadın para ve altın dolu poşetini elektrik trafosunun üstünde unuttu. Bir çift de ekmek zannederek çöpe attı. Poşetini kaybeden kadın polise başvurdu. Ekipler de kamera kayıtlarını izleyerek ulaştığı para ve altın dolu poşeti sahibine teslim etti.

Kentte yaşayan 60 yaşındaki Mümine Göz, içerisinde 400 bin lira değerinde para ve altın bulunan poşeti bir elektrik trafosunun üzerinde unuttu. Bir süre sonra unuttuğu poşeti yerinde bulamayan yaşlı kadın, polise müracaat etti.

İhbar üzerine çalışma başlatan Selçuklu Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, bölgede izlediği güvenlik kameralarından, poşetin bir evli çift tarafından alındığını belirledi.

“Ekmek Olduğu Sanılarak Çöpe Atıldı”

Çiftin oturduğu adrese giden polis, para dolu poşetin ekmek dolu olduğu sanılarak çöpe atıldığını tespit etti. Çiftin gösterdiği çöp kutusunda arama yapan ekipler, poşeti bularak yaşlı kadına teslim etti. Polise teşekkür eden yaşlı kadının, boş arazilerden ot toplayarak geçimini sağladığı öğrenildi.

AA


ETİKETLER Evli ÇiftKonyaSelçukluYaşlı Kadın kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri