*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Özel Numara Aramalarını Kapatma (gizli numaraları engelleme)  (Okunma sayısı 590 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Özel Numara Aramalarını Kapatma (gizli numaraları engelleme)

Turkcell Özel Numara Aramalarını Kapatma
Özele numara kapatma işlemini iptal etmek için ise telefonunuzun arama kısmına gelerek #253# yazarak arama tuşuna basmanız yeterlidir.

 
Türk Telekom Özel Numara Aramalarını Kapatma
Telefonunuzun arama kısmına gelin ve *253# tuşlamasını yaparak arama tuşuna basın. Bu kombinasyon ile birlikte aktif ve deaktif etme işlemlerini de yapabilme şansına sahip olabilirsiniz.

 
Vodafone Özel Numara Aramalarını Kapatma
Vodafone özele numara kapatma yani gizli numara engelleme servisi işlemlerini Vodafone Yanımda mobil uygulaması ya da online hizmetler üzerinden yapmanız gerekiyor. Bunun için buraya tıklayarak gerekli aktivasyon sayfasına gidin.

Arama Ayarlarım kısmına giriş yaptıktan sonra ardından gizli numara engelleme ayarını aktif ettikten sonra hattınızı tamamen özel aramalara kapatmış olacaksınız. Özelliği kapatmak için de aynı yöntemleri izlemelisiniz. Bu servis tamamen ücretsiz olarak sizlere sunulur. Özele numara kapatma işlemi bu aşamada tamamlanır.


kayseri de Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri