*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Dünyanın en büyük Diyaliz Cihazları Üreticisi  (Okunma sayısı 495 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Dünyanın en büyük Diyaliz Cihazları Üreticisi
« : Ocak 19, 2023, 03:58:06 ÖS »
Dünyanın en büyük Diyaliz Cihazları Üreticisi ve Dünyanın hemen hemen tüm ülkelerinde Dializ Merkezleri bulunan  FRESENIUS MEDIKAL BAKIM Şirketi Amerika Birleşik Devletlerinde UNICYTE isimli kardeş bir şirket kurdu. Bu yeni şirket dialize giren tüm uygun durumdaki hastalara KÖK  HÜCRE NAKLI konusunda ilaçlar üretecek. Böbrek Hastalığı KÖK HÜCRE NAKLI ile büyük ölçüde düzeliyor. Çünkü uygun kök hücre nakli ve ilaçlar ile böbrekler yeniden hücreler üreterek GFR' nin artmasına ve Kreatinin, Ürenin normal sınırlar içinde kalmasını sağlıyor. ULKEMIZDE Bu yeni yöntem henüz kronik böbrek hastalarında uygulanmıyor. Uygulama yapılan böbrek hastası henuz yok.

Güçlü falan değilim arkadaş! Benim de tırnağım kırılınca canım acıyor. Karşıma zorluklar çıktığında bende bocalıyorum. Hasret, beni de herkes kadar yakıyor. Vazgeçtiğim heveslerimle özlemeyi yutkunurum her gün.. İnandığım sevdiğim insanlara yanılışımı görünce, iki katı hayal kırıklığı yaşarım ben. Anlaşılmak, herkes kadar benim de ihtiyacım. Benim düşüşlerim o yüzden daha sert, daha can yakıcı.. Toparlanmam bu yüzden daha uzun.!
Görsel: Bu da bizim bahçe.

Küçük bir mutluluk istiyorum. O kadar küçük olsun ki, istemesin kimse benden onu...  Nazım Hikmet

3 Aralık Dünya Engelliler Günü için düzenleyeceğimiz etkinlik öncesi Dernek yönetimi ve üyeleri olarak  tertip komitesi oluşturup istişarelerde bulunduk.

Bu vesileyle sohbet edip hasret gidermiş olduk.

Toplantıya katkıda bulunan yönetim ve üyelerimize teşekkür ederim.

Not: Yer ve zaman sayfamızda yayınlanacaktır.

Yücel BALKIM
Dernek Başkanı

#AydınEngellilerSporKulübüDerneği #3Aralık netten alıntı


kayseri de Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri