*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Çok sevgili dostlar...  (Okunma sayısı 497 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Çok sevgili dostlar...
« : Ocak 17, 2023, 02:59:09 ÖS »
Çok sevgili dostlar...

Çok zor bir dönemin içindeyiz... Üzülerek söylüyorum ki 2020 yılının reklamlarını ve fragmanlarını seyrettiğiniz filmin başlangıç tarihine geldik... Mars retrosu ve şimdi eklenen merkür retrosu 31 Ekim Uranüs kavuşumlu dolunay 13 Kasım Jüpiter Plüto sabit kıranı 30 kasım ay tutulması ,14 aralık halkalı Güneş tutulması aralık ayındaki iki satürn jüpiter kavuşumu... ile filmi bitireceğiz. Üzülerek söylüyorum ki bir kısmınız olayın ne kadar kaotik, yorucu ve zor olduğunu hala farketmediniz. Hala bilinçlenmediniz... Filme geçtiğimizde Covid bugünler itibariyle bilhassa marmara olmak üzere ülkemizde tsunami ve fırtınaya döndürecek bir hale gelir iken pek çok kişinin de canını yakacak. Grip mevsimi ile covid in birleşmesi işi kötüye götürecektir.
Ekonomiye gelince .. Önümüzde yakın zamanda çokta umut verici gelişmeler olmadığı gibi bölgemizde ve sınırlarımızdaki savaşın etkileri çok sert bir şekilde bizlere geri dönecek. Şuan salgın hastalık,fakirlik,savaş üçlüsünü tüm dünya yaşıyor. Bu dönem kolay bitmeyecek. Mesela kasım ayı konusunda çeşitli kanallarda bu ayı nasıl anlatabileceğimi düşünüyorum... Filmi hep beraber yaşayacağız. Kalemde mürekkep bitti. Ölmeden ölmeyi hep beraber aylardan beri yaşıyoruz. Çoğunuz sevdiklerinizin problemleri ile uğraştı, kayıplarımız  var.... ve dışarıda hava çok soğuk. Bu dönemi nasıl geçirebiliriz?
Temkinli olmalıyız....  Zarar  görmektense sezgilerimizi kullanmalıyız.
En büyük tehlike covid dir. Mutasyonlarını hızla devam ettiriyor. Corona Australis üzerindeki baskı devam ederken merkür Alphecca Acrux hattında yeni mutasyonlarla gelecek bir gribi de gösteriyor. Sağlık herşeyden önemli. Ama bu kadar büyük bir salgın varken okulların açılması hiçbirşey olmamış gibi serbest hayatın devam etmesi daha da büyük riskleri getiriyor. Başlangıçta ülkemiz bu krizde şanslıydı ama bu ikinci dalga bizi de tepeden vuruyor. Önlemlerinizi başkalarının yerine  siz kendiniz alın sağlığınız için..... ve bu virüsün  çocuklardaki etkisi unutmayın ki tam bilinmiyor, artık gençler de bu virüse yakalanıyor. Bundan sonraki mutasyonun bebeklere saldırıp saldırmayacağını kimse bilmiyor. Kısacası bir bilinmezlik içindeyiz. Dünyanın pek çok ülkesi bizim ülkemizin covid verilerine inanmıyor..........
Covid geçirip iyileşen kişiler bana bir şey olmaz dememeliler... Bu hastalık 3.ayda,1.ayda yeniden tekrarlayabiliyor...
Salgın hastalıktan nasıl korunacağınızı burada ben anlatmayayım size... 17 Nisan 2021 e kadar olay yoğun... Tüm dünyada inişli çıkışlı..... Fransa , Amerika ve biz etkileniyoruz. 21 Haziran 2021 den itibaren etki yavaş yavaşta olsa sönme eğilimine girecektir. Fakat unutmayın 2021 de çok sert. 2021 ekimden önce tam normalleşemeyiz. 2022  Mart ayından itibaren daha normal dönemlere gireceğiz. Sözler bitti , kelimeler yaşanacak olanlar... senaryo belli oyuncular biziz.
Sevgilerimle alıntı netten


kayseri de Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri