*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Sivas’ta 3 Gündür Kayıp Olan Zihinsel Engelli, Kayalıkta Sağ Bulundu  (Okunma sayısı 271 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Sivas’ta 3 Gündür Kayıp Olan Zihinsel Engelli, Kayalıkta Sağ Bulundu



Sivas’ın Gürün ilçesinde 3 gün önce kaybolan 41 yaşındaki zihinsel engelli İrfan Arabacı, 30 kilometre uzaklıkta bir kayanın dibinde sağ olarak bulundu.

İlçeye bağlı Çiçekyurt köyünde yaşayan zihinsel engelli İrfan Arabacı, 23 Kasım’da evden çıktıktan sonra geri dönmedi. Bir süre çevrede araştırma yapan yakınları sonuç alınamayınca durumu jandarmaya haber verdi.

İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD ve ANDA Arama Kurtarma ekipleri gönderildi. Ekipler köy yakınlarında arama çalışmaları başlattı. İlk 2 gün yapılan aramalardan sonuç alınamadı. Arama alanını genişleten ekipler, dün akşam saat 17.00 sıralarında İrfan Arabacı’yı kaybolduğu köyünden 30 kilometre uzaklıkta Kındıralık köyü yakınındaki bir kayalıkta buldu.

Bir kayanın arasına sığınmış halde bulunan Arabacı, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Gürün Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

DHA


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER AFADÇiçekyurt KöyüGürünJandarmaKayıpSivasZihinsel Engelli #kayseri de #Bir ilk #Kiralık #Akülü #Tekerlekli #Sandalye #Kayseri de #Kiralık #Tekerlekli #Sandalye #Kayseri de #Kiralık #Çocuk #Tekerlekli #Sandalyesi 0544 716 20 45 DİYALİZLE YAŞAM ENGELLİLER DERNEGİ KAYSERİ
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri