*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Spor Bakanı Kasapoğlu, Engelli Yüzme Sporcularına Moral Verdi  (Okunma sayısı 382 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Spor Bakanı Kasapoğlu, Engelli Yüzme Sporcularına Moral Verdi



Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere gün boyu Manisa’da bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, 5-7 Aralık’ta Konya’da yapılacak olan Para Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takım seçmelerinde yarışacak olan Manisa Su sporları Kulübü sporcularının Atatürk Yüzme havuzundaki çalışmalarını izledi.

Antrenör Nurettin Karanarlık nezaretinde çalışan bedensel engelli yüzme sporcularla havuz kenarında sohbet eden Bakan Kasapoğlu, onlara bol bol moral vererek Konya’da yarışlarda başarılar diledi. Konya’da yarışmaya katılacak olan Muhammet Keskin, Deniz Ünsal, Batuhan Çiltaş, Mehmet İlerü, Ferzan Özkan, Can Gündoğdu kendilerine moral verdiği ve antrenmanlarını ziyaret ettiği için Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ettti.

Bakan Kasapoğlu, Atatürk Olimpik Tesislerin içerisinde yapımı tamamlanan 75. Yıl Gençlik Merkezinin açılışı ve oradaki gençlerle buluşmasından önce Manisa Spor Lisesi Beden eğitim öğretmeni, Atletizm antrenörü Cemal Turan tarafından önü kesildi.

Yörüklere has özgü giysileri ile Bakan Kasapoğlu’na teşekkür eden Cemal Turan; “Sayın Bakanım bundan önce geldiğinizde sizlere Atletizm pistimizin 13 yıldır bitmediğini, sizin bu pisti bitirmeniz durumunda sizi davul zurna ile karşılayıp oynayacağımı söylemiştim. İşte o gün bugündür” dedikten sonra kapı önünde ki davul zurna eşliğinde oynadı.

Bakan Kasapoğlu da “Ben ne söz vermişsem yerine getiririm. Atletizm pisti ve bu tesisteki tüm yatırımlar Manisalılara hayırlısı olsun” dedi.

Manisa Haberleri


 KATEGORİLER Spor
 ETİKETLER Bedensel EngelliManisaMilli TakımMuharrem KasapoğluPara YüzmeSpor BakanıSu Sporları #kayseri de #Bir ilk #Kiralık #Akülü #Tekerlekli #Sandalye #Kayseri de #Kiralık #Tekerlekli #Sandalye #Kayseri de #Kiralık #Çocuk #Tekerlekli #Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri