*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: KOMEK’ten İşitme Engelli Kadın Kursiyerlere “İslam İlmihali” Kursu  (Okunma sayısı 532 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
KOMEK’ten İşitme Engelli Kadın Kursiyerlere “İslam İlmihali” Kursu



Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) tarafından işitme engelli kadın kursiyerlere yönelik uzaktan eğitim yöntemiyle İslam İlmihali eğitimleri gerçekleştiriliyor.

Sürekli kendisini yenileyen ve ihtiyaca yönelik eğitimler planlayan KOMEK Uzaktan Eğitim Merkezi (KUZEM), her yeni eğitim-öğretim döneminde dezavantajlı bireyleri de unutmuyor.

İslam ilmihali konularını herkesin bilmesi ve öğrenmesi amacıyla yürütülen eğitim kapsamında işitme engellilere yönelik eğitim başlatan KUZEM, Konya başta olmak üzere Türkiye’nin farklı illerinden ve yurt dışında yaşayan işitme engelli bireylerin katılımıyla dersleri sürdürüyor.

55 kursiyerin katılımıyla 27 Ocak’a kadar 60 dersle devam edecek eğitimler, haftanın bir günü sabah ve öğle olmak üzere iki farklı oturumda gerçekleştiriliyor.

Pusula Haber


 KATEGORİLER Eğitim
 ETİKETLER İşitme EngelliKOMEKKonya Büyükşehir BelediyesiMeslek Edindirme Kursları kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri