*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Fransa’da Engelli Adama 15 Trafik Cezası Geldi, Gerçekler Ortaya Çıktı  (Okunma sayısı 362 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Fransa’da Engelli Adama 15 Trafik Cezası Geldi, Gerçekler Ortaya Çıktı



Fransa’da uzun süredir engeli nedeniyle araba kullanamayan ehliyetli şahsa 15 trafik cezası gelmesiyle akıl almaz gerçek ortaya çıktı. Engelli kişiye ait kayıp ehliyetin bakıcı tarafından çalındığı belirlendi. Engelli adamın kayıp ehliyetinin bakıcının kocası tarafından kullanıldığı anlaşıldı.

Fransız günlük gazete Midi Libre’nin haberine göre, sonradan fiziki yetilerini büyük ölçüde kaybetmesi nedeniyle yıllardır araç süremeyen engelli bir kişi, kendisine gelen 15 trafik cezasından sonra polise başvurdu.

“Sahte Kimlik de Düzenlemiş”

Montepellier polisi, şikayet üzerine söz konusu engelli kişi adına sahte kimlik düzenleyen ve onun eski ehliyetiyle araç süren bir kişiye ulaştı.

“Zanlı ve Eşi Yargılanacak”

Polis, şahsı ve suç ortağı olduğu gerekçesiyle eşini gözaltına aldı. Zanlı ve eşi, şubatta “kimlik hırsızlığı, sahtecilik ve hırsızlık” suçlamalarıyla mahkemede yargılanacak.

“Ehliyet Hırsızı Bakıcı Çıktı”

Polis, zanlının bakıcı olan eşinin söz konusu engelli kişinin evinde birkaç yıl çalıştığını ve onun sağlıklı olduğu dönem ki aktif sürücü belgesini bu sırada çaldığını ortaya çıkardı.

AA


 KATEGORİLER Dünya
 ETİKETLER BakıcıEngelliFransaHırsızlıkKayıp EhliyetSahte KimlikSahtecilikTrafik Cezası kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45