*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Açık Öğretim Fakültesi(AÖF) Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı  (Okunma sayısı 519 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Açık Öğretim Fakültesi(AÖF) Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı



Açık Öğretim Fakültesi(AÖF) kayıt yenileme işlemleri başladı. AÖF bölümlerinde okuyacak öğrenciler kayıt yenileme işlemlerinin ne zamana kadar devam edeceğini araştırıyor. AÖF kayıt yenileme işlemleri esnasında materyal ücretlerinin yatırılması gerekiyor.

“AÖF Kayıt Yenileme Tarihleri: Ne Zaman Başlıyor, Ne Zaman Bitiyor?

AÖF kayıt yenileme tarihi, Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan duyuruyla birlikte belli oldu.

Buna göre; AÖF kayıt yenileme işlemleri 3 Ekim 2022 Pazartesi günü başladı ve 17 Ekim 2022 Pazartesi günü ise sona erecek.

“AÖF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?”

Kayıt yenileme işlemi, aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile yapılır.

AÖF kayıt yenileme işlemleri gerçekleştirirken aşağıdaki adımların sırasıyla uygulanması gerekiyor:

1- Derslerini seç

2- Ücretini öde

3- Otomasyondan kaydını kontrol et

4- Ders kitapların eKampüs’te

Kayıt yenileme işlemini yapan öğrenciler aosogrenci.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Bilgi bağlantısından kayıtlarının yenilenip yenilenmediğini kayıt yenileme tarihleri içinde mutlaka kontrol etmelidir.

AÖF kayıt yenileme işlemleri Anadolu Üniversitesi Açıköğretim – İktisat – İşletme Fakülteleri Otomasyonları üzerinden yapılacak. Öğrenciler sisteme öğrenci şifreleri ya da e-Devlet şifrelerini kullanarak girerek işlemlerini tamamlayabilecekler.

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir. Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir.

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır. Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir.

“AÖF Kayıt Yenileme Ücreti Ne Kadar?”

Ders seçimine göre ödeme bilgileri oluşan öğrenciler, ödemelerini yaparak kayıtlarını yeniletebilir. Kayıt yenileme tarihleri içinde ödeme bilgileri aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından görülebilir ve ödeme yapılabilir.

“Ödeme Yöntemleri”

Kayıt yenileme için yapmanız gereken ödemeleri Ziraat Bankası aracılığıyla kayıt yenilemenin son günü saat 22:30’a kadar aşağıdaki ödeme yöntemlerinden biriyle gerçekleştirebilirsiniz:

• Kredi Kartı/Banka Kartı ile Ödeme

• İnternet Bankacılığı ile Ödeme

• ATM’den Ödeme (Kartlı/Kartsız)

• Mobil Bankacılık ile Ödeme

• Ziraat Bankası şubeleri içinden ödeme yapılmayacaktır.

• Posta havalesi, banka havalesi ve EFT gibi yollarla yapılan ödemeler kabul edilmemektedir.

Habertürk


 KATEGORİLER Eğitim
 ETİKETLER Açık Öğretim FakültesiAnadolu ÜniversitesiAÖFÖğrenci KayıtZiraat Bankası Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45