*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: EKPSS Türkiye Birincisinden Sultangazi Belediyesi’ne Ziyaret  (Okunma sayısı 354 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
EKPSS Türkiye Birincisinden Sultangazi Belediyesi’ne Ziyaret



Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) Sultangazi Belediyesi’nin ücretsiz kurslarında hazırlanarak Türkiye birincisi olan Mehmet Hüseyin Can Ağkoç ve ailesi, belediyeyi ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, engelli bireylerin hayata daha fazla katılmalarını desteklemek amacıyla çalışmalarını sürdüren Sultangazi Belediyesi, Sultangazi Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde bu yıl ücretsiz EKPSS kursları düzenlemeye başladı.

Kamuda istihdam edilmek isteyen engelli bireyler için düzenlenen EKPSS’nin bu yılki Türkiye şampiyonu, sınava Sultangazi Belediyesi’nin kurslarında hazırlanan Mehmet Hüseyin Can Ağkoç oldu. 17 yaşındaki Ağkoç, ilk kez girdiği sınavdan 100 tam puan aldı.

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Mehmet Hüseyin Can ile ablası Cansel ve annesi Fadime Ağkoç’u ağırladı.

Dursun ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Ağkoç, gelecekte iyi bir yazılımcı olmak istediğini söyledi.

Başkan Dursun, tüm engelleri birlik ve beraberlikle aşmaya kararlı olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Mehmet Hüseyin Can, bu yılki EKPSS’de üstün başarı sergileyerek Türkiye birincisi oldu. Ablası Cansel de 92 puan alarak başarıya imza attı. Değerli kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Bu başarı, gerekli imkanlar sağlanırsa engellerin nasıl aşılabildiğinin en güzel örneklerinden olmuştur. EKPSS kurslarımızla özel gençlerimizi sınava en iyi şekilde hazırlıyoruz. Kurslarımızın ilk yılında, kardeşlerimizden böyle güzel başarılar geldi. Hüseyin’in yanı sıra sınava bizimle hazırlanan 18 kardeşimiz de 70-100 arasında puan aldı.”

AA


 KATEGORİLER Eğitim
 ETİKETLER Abdurrahman DursunEKPSSSultangazi BelediyesiÜcretsiz Kurs Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45 Kayseri de Bir ilk Eşyalı Günlük Haftalık Ev 0544 716 20 45