*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Siemens Dijital Dönüşüm Kampı 4. Dönem Mezunlarını Verdi  (Okunma sayısı 755 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Siemens Dijital Dönüşüm Kampı 4. Dönem Mezunlarını Verdi



Siemens Türkiye’nin Engelsizkariyer.com işbirliği ile 2018 yılında engelli bireyleri bilişim dünyasına kazandırmak için başlattığı “Dijital Dönüşüm Kampı” 4. dönem mezunlarını verdi. Ödüllü “Dijital Dönüşüm Kampı”, Siemens Türkiye başta olmak üzere ulusal engelli istihdamı danışmanlık ajansı Engelsizkariyer.com ve bilişim sektörünün nitelikli ve başarılı engelli iş gücü kaynağı kazandırması ile gururu oldu.

Siemens Dijital Dönüşüm Kampı (Engelliler Bilgisayar Programcılığı Meslek Edindirme Kursu)
Siemens Dijital Dönüşüm Kampı’ndan başarı ile mezun olan Dilek Yavuz’a ulusal engelli istihdamı danışmanlık ajansı Engelsizkariyer.com Genel Müdürü Hasibe Kızıltaş tarafından diploma verildi.

Dijital Dönüşüm Kampı, bilişime meraklı engelli yeteneklere engelsiz bir kariyer yolculuğu sunmak üzere tasarlandı. Dijitalizasyon odağımız ile kapsayıcılık ve çeşitlilik ilkemizi bir araya getiren Dijital Dönüşüm Kampı; teknoloji dünyasının, ülke istihdamının ve sosyal hayatlarımızın, kalifiye engelli bireylerin katkılarıyla zenginleşmesini sağlıyor.

Siemens Dijital Dönüşüm Kampı (Engelliler Bilgisayar Programcılığı Meslek Edindirme Kursu)
Siemens Dijital Dönüşüm Kampı’ndan başarı ile mezun olan Önder Polat’a ulusal engelli istihdamı danışmanlık ajansı Engelsizkariyer.com Kurucusu, Engelli İstihdamı Uzmanı Mehmet Kızıltaş tarafından diploma verildi.

Siemens Dijital Dönüşüm Kampı (Engelliler Bilgisayar Programcılığı Meslek Edindirme Kursu)
Siemens Dijital Dönüşüm Kampı’ndan başarı ile mezun olan Can Kutay Eser’e Siemens Türkiye İnsan Kaynakları İşe Alım Uzmanı Dilşad Kurt tarafından diploma verildi.

4. Dönem Dijital Dönüşüm Kampı mezunlarımızın sertifikaları özel bir buluşma ile Siemens Türkiye’den Eğitim Koordinatörü Gökşin Göktuna, Siemens Advanta Takım Lideri Ozan Akar, Siemens İnsan ve Organizasyon Departmanı İşe Alım Uzmanı Dilşad Kurt ve Sarp Öktem, Depar Akademi Eğitim Koordinatörü Gamze Kaçmaz, Program Eğitmeni Emre Tekinsoy, Engelsizkariyer.com Kurucusu Mehmet Kızıltaş ve Engelsizkariyer.com Genel Müdürü Hasibe Kızıltaş’ın katılımları ile takdim edildi. Başarılı olan engelli adaylar Siemens Türkiye’de iş başı eğitimleri almaya başladılar. Bu doğrultuda kampta öğrendikleri teorik bilgileri Siemens Advanta projelerinde 6 ay boyunca pratiğe dönüştürme imkanına sahip olacaklar.

Kaynak: Yaşadıkça


ETİKETLER Dijital Dönüşüm KampıEngelli İstihdamıEngellilerEngellilere Meslek Edindirme KursuEngelsizkariyer.comSiemens Türkiye Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45 Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri