*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Hollanda’da Fişi Çekilmesi Kararı Alınan Dilara Şahin’den Güzel Haber  (Okunma sayısı 476 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Hollanda’da Fişi Çekilmesi Kararı Alınan Dilara Şahin’den Güzel Haber



Hollanda’da yaşayan Dilara Şahin, lösemi teşhisiyle gittiği hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Hollanda’da doktorların fişini çekme kararı aldığı Dilara için, Başkan Recep Tayyip Erdoğan devreye girmiş ve Dilara Şahin Türkiye’ye getirilmişti. Oğuz Şahin A Haber ekranlarında Dilara’nın son durumunu aktardı ve güzel haberleri verdi.

Hollanda’nın yaşam fişini çekme kararı aldığı gurbetçi kızı Dilara Şahin’in (28) Başkan Recep Tayyip Erdoğan talimatı ile Türkiye’ye getirilmesinin ardından Siyami Ersek Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi alındı.

BABASI GÜZEL HABERİ VERDİ

A Haber’e özel açıklamalarda bulunan baba Oğuz Şahin, Dilara’nın durumu ile ilgili son gelişmeleri aktardı.

Dilara buraya gelmeden önce yoğun bakımdaydı. Hollanda doktorları kendinden vazgeçmişlerdi. 25 yaşındaki bir kızdan vazgeçmişlerdi. Feryadımızı Cumhurbaşkanımız duydu. Nefes alıyorsa getirin dedi. O gün kendisi bize telefon açtı. Acılarımızı paylaştı. Elimizden geleni yapacağız dedi. Kendisine “Sayın Cumhurbaşkanım yarını bize yaşatmadığını için teşekkür ediyorum dedim. Bir gün daha kalsak Dilara’nın fişini çekeceklerdi.

SON DURUMU

Şu an sağlık durumu iyiye gidiyor. Yoğun bakımdan çıktı, servise aldılar. Hemşirelerimziden doktorlarımıza ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Ben Dilara’yı ayağa kaldıracaklarına inanıyorum.

TEPKİ VERİYOR MU?

Ufak ufak tepkileri var. Ama detaylı açıklamayı büyüklerimiz yaparlar. Ama Hollanda’dan durumu çok çok iyi.
Cumhurbaşkanımız ilgileniyor, Sağlık Bakanımız Fahrettin Bey ilgileniyor. Dilara herkesin kızı oldu. Her yerden telefon geliyor ne yapabiliriz diye. Dua ediyorlar.

Umudum, Ramazan’a daha güzel haberler almak. Ramazan’a güzel bir şekilde girmek. Umudum temennim o yönde.

Sabah


ETİKETLER Dilara ŞahinHollandaLösemiRecep Tayyip ErdoğanTedaviYaşam FişiYoğun Bakım Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri