*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: TFF Down Sendromlular Milli Takımı’na Özel Bir Ödül Verecek  (Okunma sayısı 482 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
TFF Down Sendromlular Milli Takımı’na Özel Bir Ödül Verecek



TFF Yönetim Kurulu, İtalya’da düzenlenen 2021 Down Sendromlular Avrupa Oyunları’nda (Trigames 2021) şampiyonluğu ulaşan Down Sendromlular Milli Takımı’na özel bir ödül vermeyi kararlaştırdı.

TFF’den yapılan açıklamada, Federasyon Başkanı Nihat Özdemir başkanlığında toplanan TFF Yönetim Kurulunun, “Türkiye Futbol Oynuyor Projesi” kapsamında destek verdiği Türkiye Özel Sporcular Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlular Milli Takımı’na 500 bin lira özel ödül verilmesi yönünde karar aldığı belirtildi.

Engelliler Koordinasyon Kurulundan sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem alınan kararla ilgili yaptığı açıklamada, “Biz TFF olarak 2006’dan itibaren stratejik iş birliği ile desteklediğimiz Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlular Milli Takımı’nı aldıkları Avrupa şampiyonluğundan ötürü ödüllendirmeye karar verdik. 2022 yılında da ülkemizi Dünya Oyunları’nda en iyi şekilde temsil edeceklerine ve şampiyonayı kazanacaklarına inanıyoruz. Bu vesileyle de tüm engelli camiasının 3 Aralık Dünya Engelliler gününde, bugün olduğu gibi her zaman da yanlarında olacağız.” ifadelerini kullandı.

AA


ETİKETLER Down Sendromlular Avrupa OyunlarıDown Sendromlular Milli TakımıNihat ÖzdemirTFF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail ErdemTürkiye Özel Sporcular Federasyonu
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri