*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden EKPSS Desteği  (Okunma sayısı 693 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden EKPSS Desteği
« : Ekim 29, 2021, 04:32:11 ÖÖ »
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden EKPSS Desteği



Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, orta öğretim ve ön lisans mezunu engelli vatandaşları, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) hazırlayacak.

Büyükşehir belediyesinden yapılan açıklamada, istihdamlarının sağlanması, yeteneklerinin ortaya çıkarılması amacıyla orta öğretim ve ön lisans mezunu engelli bireylere yönelik ücretsiz EKPSS kursu düzenlendiği bildirildi.

Görme, işitme, bedensel ve zihinsel engelliler için ayrı ayrı açılacak kursun kayıtlarının başladığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Kayıt olmak isteyenler 10 Ekim Pazar Gününe kadar www.dismek.org.tr adresine veya Sümerpark’ta bulunan Engelli Destek Merkezi ile 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda yer alan Aktif Yaşam Merkezi’ne başvurabilecek. Alanında uzman eğitmenlerin görevlendirildiği kursta Türkçe, matematik, coğrafya, tarih ve anayasa olmak üzere 5 branşta eğitim verilecek. Kursiyerlerin, öğrendiklerini pekiştirmesi amacıyla soru çözüm saati uygulaması da yapılacak.”

AA


ETİKETLER Bedensel EngelliDiyarbakır Büyükşehir BelediyesiEKPSSEngelliGörme Engelliİşitme EngelliKursÖn LisansOrtaöğretimZihinsel Engelli Gerçeğe en yakın inanılmaz renkler ve 0.2 ms ile ultra hızlı tepki süresi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri