*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Böbrek Nakli Esprisi Selena Gomez Hayranlarını Kızdırdı  (Okunma sayısı 838 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Böbrek Nakli Esprisi Selena Gomez Hayranlarını Kızdırdı
« : Temmuz 09, 2021, 05:40:38 ÖÖ »
Böbrek Nakli Esprisi Selena Gomez Hayranlarını Kızdırdı



Selene Gomez ve kendisine bir böbreğini veren yakın arkadaşı Francia Raisa, 2017’de böbrek nakli sonrası hastanede verdikleri pozun TV’de espri konusu yapılmasıyla gündeme geldi. İkilinin hayranları, “Hiç komik değil” diyerek ünlü isimleri savundu.

Ünlü şarkıcı Selena Gomez ve yakın arkadaşı oyuncu Francia Raisa, Twitter’da trendler arasına yükseldi. “Selena ve Francia’ya saygı” sözüyle sosyal medyada gündeme gelen ikilinin Çin’de bir eğlence programına konu edildiği görüldü.

‘Katil Kim’ adlı eğlence programında, 2017’de böbrek nakli ameliyatı olan Gomez’in nakil sonrası hastanede Raisa ile verdiği poz espri konusu yapılınca, hayranları öfkelendi.

Twitter kullanıcıları böbrek naklinin espri konusu edilmesinin “hiç komik olmadığını” belirten mesajlar atarak, “Selena ve Francia’ya saygı” yazmayı ihmal etmedi.

Lopez, böbrek nakli olduğunu ve arkadaşının kendisine böbreğini verdiğini bu fotoğrafla sosyal medyada duyurmuştu.


Böbrek nakli ameliyatı olan Gomez’in nakil sonrası hastanede Raisa ile verdiği yan yana iki yatakta el ele tutuştuğu poz

Nakilden önce Lupus hastalığı tedavisi gören Gomez, Instagram sayfasında ameliyat izlerini gösterdiği pozlarını da takipçileriyle paylaşarak, şunları söylemişti:

“Geçtiğimiz birkaç ay içinde sizinle hep bunu paylaşmak istiyordum. Sağlığımın tamamen düzelmesi için buna ihtiyacım vardı. Kamuoyunun karşısında aileme ve doktor ekibine hem operasyon öncesinde ve sonrasında benim için yaptıkları her şeye teşekkür ediyorum.”

Gomez, kendisine böbreğini veren kişinin de en yakın arkadaşı olduğunu açıklamış, “Güzel arkadaşım Francia Raisa bana eşsiz, benzersiz bir hediye verdi. Seni çok seviyorum kardeşim” demişti.

NTV


ETİKETLER Böbrek NakliFrancia RaisaLupus HastalığıSelena Gomez Twitter Kızlar makyaj yapmadan önce astar boya atıyonuzmu yoksa tek kat kurtarıyormu 40 yaş altı kıymetli dostlarımı bulunca ben TOKYO Paralimpik Olimpiyatları kotasını alan Hamide Doğangün sporcumdan sonra şimdide sporcum Zübeyde Süpürgeci de kotayı aldı
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri