*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Hakkari AFAD Tarafından Engellilere Eğitim Verildi  (Okunma sayısı 660 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Hakkari AFAD Tarafından Engellilere Eğitim Verildi
« : Temmuz 05, 2021, 03:52:27 ÖS »
Hakkari AFAD Tarafından Engellilere Eğitim Verildi



Hakkari Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü tarafından Hakkari Bedensel Engelliler Derneği üyelerine eğitim verildi.

2021 yılının AFAD yılı olarak ilan edilmesi kapsamında Hakkari AFAD İl Müdürlüğü tarafından yaşanabilecek doğal afet ve depremler esnasında acil kurtarmaya yönelik yapılacakların anlatıldığı eğitimler devam ediyor. Bu kapsamda Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği üyelerine acil kurtarmaya yönelik eğitim verildi.

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, deprem kuşağında bulunan Hakkari’de her an bir depremle karşılaşılabileceğini ve alınacak tedbirlerle can kaybının en aza indirilebileceğini söyledi. Keskin, “Alınacak tedbirlerin engellilerimizi de yakından ilgilendirdiğini AFAD İl Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler neticesinde birinci engelli grubuna yönelik eğitimler verildi. AFAD İl Müdürü Resul Karadeniz’e ve AFAD personeline ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

İHA


ETİKETLER DepremDoğal AfetEğitimEngelliHakkari Afet ve Acil Durum İl MüdürlüğüHakkari Bedensel Engelliler Derneği Yüksek oranda arsenik bulunan sular, katkı maddesi içeren gıdalar, böcek ilaçları ve bitkilere konan kimyasallar da böbrek kanserini tetikleyen etkenler arasında.
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri