*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Türkiye Spor Turizmi Çalıştayı Antalya'da Düzenlendi  (Okunma sayısı 649 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Türkiye Spor Turizmi Çalıştayı Antalya'da Düzenlendi
« : Kasım 26, 2019, 03:24:28 ÖÖ »
Türkiye Spor Turizmi Çalıştayı Antalya'da Düzenlendi



Türkiye’nin 600 milyar dolara yaklaşan küresel spor endüstrisinden alacağı payın artırılması ana hedefiyle gerçekleştirilen çalıştayın parolası "Sporda Marka Ülke Türkiye" olarak belirlendi.

Spor Turizmi başlığı altında oluşturulan "Ürün Çeşitliliği ve Sürdürülebilirlik", "Örgütlenme ve Destinasyon Yönetimi", "Çevre, Planlama ve Tesisleşme", "Yatırım, Finansman ve Teşvik", "Tanıtım, İletişim, Pazarlama" ve "İnsan Kaynağı Yönetimi, Eğitim ve Ar-Ge", toplam 6 komisyon çalıştayın konu başlıkları olarak seçildi.

Türkiye Spor Turizmi Stratejisi ile spor turizmi yol haritasının oluşturulacağı ifade edilen organizasyonda spor ve turizm camialarının yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarından, belediyelerden, spor federasyonlarından, bilim insanlarından, sivil toplum kuruluşları gibi farklı alanlardan 160 katılımcı yer aldı.

Spor turizmi konusunun tüm boyutlarıyla ele aldığı çalıştaya Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Başkanı Arif Ümit Uztürk, TBESF Asbaşkanı İrfan Çelik, Tekerlekli Sandalye Basketbol ve Tenis Branş Asbaşkanı Önder Yurdagül de katıldı.

Çalıştayın kapanışında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sporun birleştiren, ülkeleri ve insanları bir araya getiren özelliğe sahip olduğunu dile getirdi.

Kasapoğlu, "Spor turizmi konusundaki perspektifimiz; uluslararası eksende tesisleri, imkanları, teknolojisiyle, iklimiyle ve coğrafyasıyla başarılar ortaya koyan Türkiye inşa etmek" dedi.

15.11.2019 - tbesf.org.tr



Etiketler : daha iyi sağlanır ayrıca kayseri kanda bulunan sodyum, potasyum kalsiyum ve fosfor gibi tuzların düzeyi belli sınırların dışına taşarsa yine önemli sorunlar ortaya çıkar uzun dönemde kayseri
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri