*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Utku Şener Özlem Tekin'le Aynı Sahneyi Paylaştı  (Okunma sayısı 540 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Utku Şener Özlem Tekin'le Aynı Sahneyi Paylaştı
« : Şubat 12, 2019, 12:43:10 ÖS »
Utku Şener Özlem Tekin'le Aynı Sahneyi Paylaştı

Doğuştan Serebral Palsi hastası olan 27 yaşındaki Utku Şener, fiziksel engellerine rağmen, büyük bir özveriyle günde altı saat çalışarak bateri çalmayı öğrendi. Şener, bateri çalmayı öğrendikten sonra "Grup Tepetaklak" isimli müzik grubunda baterist olarak görev yaptı.
 
Konuk müzisyen
 
Grup, Ankara'da çeşitli konserler verdi. Utku Şener daha sonra "Kusursuz Hata" isimli müzik grubunu kurarak müzik kariyerine devam etti. Bazı müzik gruplarında konuk müzisyen olarak bateri çalan Şener, büyük hayranlık duyduğu sevilen rockçı Özlem Tekin'le Çayyolu'nda Crossroad Bar'da bir âraya geldi. Barış Manço'nun şarkılarıyla büyüdüğünü ancak daha sonra Özlem Tekin'e büyük bir sevgi ve hayranlık duyduğunu dile getiren Şener, Tekin'in Ankara'daki bütün konserlerini takip ettiğini anlattı. Şener, şöyle konuştu:
 
Meslek olarak yapmak istiyorum
 
"Rock müziği çok seviyorum. Bateri çalmayı öğrendikten sonra 'Serçev" isimli dernekte bir öğrenciye bateri dersleri verdim. Bateride kendimin yapamayacağı şeyleri başkalarına öğretebilirim. Düzenli olarak, bateri dersi verebileceğim birini arıyorum. Müziği hobi olarak değil meslek olarak yapmak istiyorum. Bir mekanda, bir grupla düzenli olarak çalmak istiyorum. Bateri alanında bir ilkim. Benim durumumda bateri çalan başka birisi yok. Eğer doğru teknikler uygulanırsa, benim durumumdaki pek çok engelli arkadaşım da bateri çalmayı öğrenebilir. Önemli olan imkanların sağlanması. Bana bu konuda en büyük desteği ailem veriyor."
 
Hürriyet alıntı