*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Güzellik Kavramına Başka Bir Boyut Katan Evita Patcey  (Okunma sayısı 1903 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Güzellik Kavramına Başka Bir Boyut Katan Evita Patcey
« : Temmuz 25, 2017, 12:23:56 ÖS »
Güzellik Kavramına Başka Bir Boyut Katan Evita Patcey

20 yaşındaki Malezyalı Evita Patcey, güzellik kalıplarını adeta yıkarak ülkesinde gelecek yıl düzenlenecek olan güzellik yarışmasına katılmaya karar verdi.

Malezyalı Evita Patcey Delmundo'nun bütün bedeni benlerle kaplı. Ama o kendini olduğu gibi seviyor.

Hatta ülkesinde gelecek yıl yapılacak olan güzellik yarışmasına katılmaya da karar verdi.

Daha önce bedenindeki benleri aldırmak isteyen gen kızın hayatı 16 yaşındayken katıldığı bir kamp sayesinde değişmiş. Delmunda o dönemi şöyle anlatıyor:

"Kendimi nasıl sevmem ve diğer insanlarla nasıl iletişim kurmam gerektiğini öğrendim. Benlerimi aldırmak için doktorlarla yaptığı görüşmelerden sonra bu durumun sağlığım için risk oluşturacağını öğrendim. Sonuçta da benlerimi kabullenmeye ve sahip olduğum bedeni sevmeye karar verdim."

Evita Patcey Delmundo, her ne kadar büyüme çağındayken benleri yüzünden alay konusu olsa da "Bir insanı güzel yapan kendisine özel bazı farklılıkları olması güzel" diye belirtiyor.

02.07.2017 - Habertürk