*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: ERÜ İyilikte Yarışan Kanatsız Meleklerinden Anlamlı Hareket...  (Okunma sayısı 2604 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
ERÜ İyilikte Yarışan Kanatsız Meleklerinden Anlamlı Hareket...



Erciyes üniversitesi Besyo öğrencileri iyilikte yarışan kanatsız meleklerden Melikgazi Belediyesi BESK Tekerlekli sandalye basketbol takımına anlamlı ziyaret. 

3 aralık dünya engelliler günü etkinlikleri kapsamında yapılan etkinliklerine erü Besyo öğrencileri bir yenisini ekledi ve Melikgazi Belediyesi BESK tekerlekli sandalye basketbol takımını ziyaret etmek farkındalık yaratmak için 8 aralık salı günü antrenman ziyaretinde bulunacak.

Besyo öğrencileri ziyareti hakkında bilgi veren Melikgazi belediyesi BESK kulüp basın sözcüsü Bilal Öztürk şöyle konuştu;

"3 Aralık dünya engelliler günü nedeniyle erciyes üniversitesi Besyo öğrencisi arkadaşlarımız antrenmanımızı ziyaret etmek ve farkındalık oluşturmak adına gösteri maçı yapmak istediklerini ilettiler ve yönetim olarak uygun bulunması sonucu 8 aralık salı günü için arkadaşlarımızla irtibata geçtik. Öncelikle , bu tarihte olmasının nedeni yoğun maç temposunda olmamız ve çıkacağımız önemli maç'lar olması sebebiyle gereken gününde gerçekleştiremedik. Ancak 8 Aralık'ta bunu telafi edeceğiz. Bu organizasyon da emeği geçen başta Erciyes üniversitesi öğretim görevlisi Hasan Aksoyak ve öğrencilerine duyarlılıkları ve anlayışları için teşekkür ediyor, bu güzel organizasyonu ve antrenmanımızı izlemek isteyen Kayserili sporseverleri 8 Aralık Salı günü saat 20.00 de Talas spor salonuna bekliyoruz."


Kaynak arthaber.net ulaşmak için tıklayın.