*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Melikgazi Belediyesi BESK İskenderun Yolcusu...  (Okunma sayısı 2698 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Melikgazi Belediyesi BESK İskenderun Yolcusu...
« : Ocak 08, 2016, 03:27:29 ÖS »
Melikgazi Belediyesi BESK İskenderun Yolcusu...



Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kulüp Basın Sözcüsü Bilal Öztürk yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 25.10.2015 tarihinde saat 14.00 de  İskenderun kapalı spor salonunda iskenderun engelliler spor kulübüne konuk olacak karşılaşma için son hazırlıklarını yapan takımımız 24.10.2015 tarihinde İskenderun'a hareket edip maç saatini beklemeye çekilecek. 2015-2016 sezonu ilk maçında evinde Antalya'yı yenen takımımız sezonun ilk deplasmanı olan iskenderun maçından da galibiyetle dönmek için Başantrenör Davut Hakan Baydar Yönetimi'nde çalışmalarına devam etmekte olup, süperlig hedefi için çok önemli maça çıkacaktır. Bu zorlu maçımızda başta Melikgazi Belediyesi Başkan'ımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç Bey ve Kayseri halkının manevi olarak arkamızda olduğunu bilmek bizi oldukça sevindirmektedir. Belediye Başkan'ımızın ve Kayseri halkının bu desteğini boşa çıkarmayacak ve güzel bir sonuçla Kayseri'ye döneceğiz..

Öte yandan bu zorlu yolculuğumuzda bizlere maddi ve manevi olarak herzaman desteğini hissettiren sponsorlarımıza teşekkürü borç biliyoruz. Bu bağlamda geçen sezonda desteğini esirgemeyen ve isim sponsorumuz olan Melikgazi Belediyesi ve tekerlekli sandalye basketbol takımımız formalarında göğüs reklamı sponsorumuz olan Kayseri'nin köklü firması SİMFER'e teşekkür ediyoruz. Hem Melikgazi Belediyesi hem de SİMFER ile anlaşmamızın yeni sezonda da devam edeceğini ve gururla formalarımızda isimlerini taşıyacağımızı kamuoyu ile paylaşmak isteriz..
 
Bu başarılarımızın kamuoyu ile paylaşılmasında büyük emekleri olan basın mensuplarına da ayrıca teşekkür eder, desteklerinin devamını dileriz unutmayalım ki sizler olmadan biz bu başarıyı sağlayamaz ve kendimizi tanıtamayız bu nedenle Kayseri kamuoyuna tanıtımımızda emeği geçen başta ARTHaber.net ve emeği geçen tüm basın mensuplarına teşekkür ederiz."


Kaynak arthaber.net ulaşmak için tıklayın.