*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Vücut Geliştirme Şampiyonasında Ömer Çeçen Şampiyon Oldu  (Okunma sayısı 988 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Vücut Geliştirme Şampiyonasında Ömer Çeçen Şampiyon Oldu



Antalya'da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Milli Takım Avrupa Seçmeleri'nde Ağrılı Ömer Çeçen engelli kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Milli Takım Avrupa Seçmeleri, Antalya'da gerçekleştirildi. Engelliler kategorisinde Ağrılı Ömer Çeçen Türkiye şampiyonu oldu. Muratpaşa Belediyesi Çağlayan Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya 600 sporcu katılım sağladı. Türkiye'yi Avrupa yarışmalarında temsil edebilmek için podyuma çıkan sporcular, performanslarıyla göz doldurdu. Ağrı'dan yarışmaya Ömer Çeçen, Muhammed Ali Bulgay ve Ferhat Timurpolat antrenörleri Çetin Demir önderliğinde katılım sağlarken, 63 sıklette gerçekleşen yarışmalarda Ömer Çeçen engelli kategorisinde Türkiye şampiyonu olurken, Muhammed Ali Bulgay ise Türkiye ikincisi oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Budak, sporcular Ömer Çeçen ve Muhammed Ali Bulgay ile antrenörleri Çetin Demir'i makamında ağırladı. Budak, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını dilerken, ziyarette Spor Şube Müdürü Yusuf Öner de hazır bulundu.

08.04.2015 - İHA


Anahtar Kelimeler : sağlaması  mümkün olan kimseler muhtaç kabul edilemez ve kendilerine aylık bağlanamaz İş bu kanun yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer Kanun hükümlerini Bakanlar Kurulu