*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Antalya Engelliler'de Tehlike Çanları  (Okunma sayısı 815 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Antalya Engelliler'de Tehlike Çanları
« : Mart 27, 2015, 04:42:38 ÖS »
Antalya Engelliler'de Tehlike Çanları



Ampute Futbol Süper Ligi'nde düşme potasında yer alan Antalya Engelliler Spor Kulübü, deplasmanda Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü ile oynadığı maçtan 1 puanla döndü. Oynadığı 11 maçta 5 beraberlik elde eden Antalya temsilcisi, puan cetvelinde 8'inci sıraya yükseldi. Ligde alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Antalya Engelliler, düşme potasından kurtulmak için pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nü yenmeyi hedefliyor.

Antalya Engelliler Spor Kulübü Antrenörü Tahir Güven, Konya'da maçın oynandığı gün hava sıcaklığının sıfırın altında 3 derece olması nedeniyle oyuncularının zorlandığını dile getirdi. Takımının ilk yarı defans ağırlıklı oyunu sahaya yansıttığını ve oyuncularının iyi mücadele ettiğini aktaran Güven, kalelerinde gördüklerin golün ardından rakip kaleye ataklarını sıklaştırdıklarını söyledi. İkinci yarının büyük bölümünün rakip takımın sahasında oynandığını aktaran Güven, beraberlik golünü attıklarını, bir toplarının da direkten döndüğünü belirtti. Oyuncularının maçta iyi mücadele etmesine rağmen galibiyeti kazandıracak golü atamadıklarına değinen Güven, kazandıkları 1 puanla Antalya'ya döndüklerini kaydetti.

Antalya Engelliler Spor Kulübü'nün düşme potasından kurtulmak için önemli maçların oynanacağı haftaların başladığına değinen Güven, “Alt sıradan kurtulma mücadelesi veriyoruz. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü karşısında 3 puan kazanmak istiyoruz. Haftaya da sahamızda Kayseri Melikgazi ile oynayacağız. İki maçtan da 3'er puan kazanırsak, puan cetvelinde üst sıralara çıkar ve düşme potasından kurtuluruz. Lig bizim için yeni başladı. Oyuncular da tehlikeli potadan uzaklaşmak istiyor" diye konuştu.

26.03.2015 - DHA