Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
Spor
»
Spor
»
Şahinbey Belediyesi’nin 3 Sporcusu Birden Avrupa Şampiyonu Oldu
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Şahinbey Belediyesi’nin 3 Sporcusu Birden Avrupa Şampiyonu Oldu (Okunma sayısı 992 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Ekim 04, 2014, 10:15:16 ÖÖ »
Azerbaycan’da düzenlenen Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası’na katılan Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü’nün 3 sporcusu birden Avrupa Şampiyonu oldu.
18-25 Mayıs tarihleri arasında Azerbaycan’da yapılan Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’ndan Avrupa Şampiyonu olarak Gaziantep’e dönen Şahinbey Belediyesi sporcuları, Antrenör Ahmet Bozdemir ile birlikte Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda elde edilmiş bu başarının gerçekten hem ülke hem de şehri adına gurur verici bir durum olduğunu ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Bilek güreşçilerimiz 60 kiloda Mehmet Kaya, 75 kiloda Yasin Urhun ve 90 +kiloda Mustafa Dinleyici kendi kilolarında Avrupa Şampiyonu olmuştur. Başarılarından dolayı sporcularımızı, antrenörümüzü ve kulüp yöneticilerimizi kutluyorum. Üç sporcumuz ve antrenörümüz 7-12 Ekim 2014 tarihleri arasında Polanya’da düzenlenecek olan Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi ve Şahinbey Belediyemizi temsil edecektir. Bu turnuvada da sporcularımızın altın madalya döneceklerini temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
05.09.2014 - İHA
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki