*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Vatandaşlara Hemodiyaliz Konferansına Davet  (Okunma sayısı 1880 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Vatandaşlara Hemodiyaliz Konferansına Davet
« : Eylül 29, 2013, 06:09:40 ÖÖ »
Vatandaşlara Hemodiyaliz Konferansına Davet



Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mithat Ekici, 27 Eylül Cuma günü Kütahya'da Hemodiyaliz Konferansı düzenleyeceklerini bildirdi.

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mithat Ekici, 27 Eylül Cuma günü Kütahya'da Hemodiyaliz Konferansı düzenleyeceklerini bildirdi.

Kütahya Belediyesi Kültür Sarayı'nda düzenleyecekleri Hemodiyaliz Konferansı ile halkı bilinçlendirmeyi amaçladıklarını ifade eden Ekici, belirli zamanlarda çeşitli konularda konferanslar düzenlediklerini anımsattı. Ekici, "Kamu Hastaneleri Birliği olarak Kütahya'da, 15 günde bir halkımıza açık konferanslar düzenlemeye başladık. Bu düzenleyeceğimiz konferans da beşinci konferansımız olacak. Hastalarımızın ve insanımızın sağlık konularında bilgilenmelerini önemsiyoruz. Dolayısıyla bu düzenleyeceğimiz konferansla hemodiyaliz, böbrek hastalıkları konularında hekimlerimizden Nefroloji Uzmanı Doç Dr. Erim Gülcan, bilgiler sunacak" dedi.

Diyaliz konusunun önemine de değinen Ekici, "Bu konu hakikaten oldukça önemli bir konu. Biz hastane olarak yeni bir uygulamaya geçtiğimiz günlerde başlamıştık. Daha önce hastalarımızı evden alıp diyalizin ardından tekrar evlerine bırakıyorduk. Yeni uygulama ile hastalarımız hastaneye gelmek zorunda kalmayacaklar. Evlerinde periton diyaliz sayesinde kendi diyalizlerine kendileri yapacak. Bu sayede toplumsal hayata daha fazla katılacak ve zamandan da tasarruf etmiş olacaklar" diye konuştu.

Ekici, son olarak da düzenlenecek konferansın ücretsiz olduğunu, tüm halkın da konferansa davetli olduğunu sözlerine ekledi. - Kütahya


Kaynak haberler.com ulaşmak için tıklayınız.

Etiketler :YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ KAYSERİ TEK UMUT İŞİTME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ KAYSERİ KOCASİNAN DARICA BİR UMUT ENGELLİLER DERNEĞİ  ÜÇ YILDIZ KÖRLER DERNEĞİ FATİH SULTAN MEHMET AdWords Reklamlarınızı siz oluşturursunuz  Şimdi Başvur! 7500 TL Krediyi 250 TL Taksitle Al! maaşımı Nasıl İkiye Katladım? Ayda 6000TL Ek Gelir! Ünlülerin Askerlik Fotoğrafları Kredi