*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Almanya ve Japonya Federasyon Başkanlarından Aldırmaz'a Şampiyona Övgüsü  (Okunma sayısı 1948 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Almanya ve Japonya Federasyon Başkanlarından Aldırmaz'a Şampiyona Övgüsü



Adana'da gerçekleştirilen Tekerlekli Sandalye Dünya Gençler Basketbol Şampiyonası'nın organizasyon açısından muhteşem geçtiğini belirten Almanya ve Japonya Federasyon başkanları Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a organizasyon ve sıcak ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettiler.
 
Türkiye'nin engellilere yönelik dünya çapındaki bir spor organizasyonuna ilk kez ev sahipliği yaptığını kaydeden Almanya Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu Başkanı Ulf Meyhers, bu organizasyonun her açıdan övgüyü hak ettiğini belirterek Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsorluğundan ve Adana'nın sıcak ev sahipliğinden dolayı Zihni Aldırmaz'a teşekkür etti.
 
Güney Kore Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu Başkanı İn Chul Shin ise, Dünya Şampiyonası'nın duyurusu için hazırlanan billboardlara hayran kaldığını belirterek, böylesine mükemmel bir organizasyona ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı kutladı.
 
Dünya Şampiyonası gibi çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Aldırmaz ise, "Ülkemizin ve kentimizin tanıtımı açısından büyük önem taşıyan böylesine önemli bir organizasyonu hatasız gerçekleştirilmesi bizleri ayrıca memnun etmiştir. Özellikle 10 gün boyunca Adana'da ağırladığımız misafirlerimizden aldığımız övgüler organizasyonun başarı ile gerçekleştirildiğinin en önemli ispatıdır. Bu organizasyondan alnımızın akıyla çıktığımız için mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
 
 
16.09.2013 - İHA