*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: 3. Geleneksel Engelli Dalışları Gerçekleştirildi  (Okunma sayısı 1998 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
3. Geleneksel Engelli Dalışları Gerçekleştirildi
« : Eylül 20, 2013, 03:58:09 ÖS »
3. Geleneksel Engelli Dalışları Gerçekleştirildi



Sakarya Büyükşehir Belediyesi 3’üncü Geleneksel Engelli Dalışları gerçekleştirildi. Profesyonel dalgıçlar eşliğinde Sapanca Gölü’ne dalış yapan engelli vatandaşlar, hayatı paylaşmaya engel olmadığını bir kez daha gösterdi.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Atlantis Su Sporları Kulübü tarafından düzenlenen, 3. Geleneksel Engelli Dalış etkinlikleri gerçekleştirildi. Sapanca Göle Divan Tesisleri’nde hazırlanan program kapsamında, ilk olarak Atlantis Su Sporları Kulübü’ne bağlı eğitmenler tarafından engellilere temel bilgiler verildi. Su altında iletişim kurabilmek adına el işaretleri hakkında da bilgilendirilen engelliler, eğitim derslerinin ardından Sapanca Gölü’ne dalış yaptı. Azmin ve mücadelenin en güzel örneğini sunan engelliler, hayatı paylaşmaya engel olmadığını bir kez daha gösterdi.
 
Sapanca Gölü’ne dalış yapan engelli vatandaşlardan Denizhan Güvener, “Büyükşehir Belediye’sine böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiği için çok teşekkür ediyorum” dedi. Ali Çeken ise, “Türkiye’de hiçbir şehirde böyle bir organizasyonun yapıldığını duymadım. Çok mutluyum, gelecek sene de katılmayı düşünüyorum” diye konuştu.
 
Programa katılan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ise, “Geleneksel hale getirdiğimiz dalış etkinliğimizin, bu yıl 3.sünü gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Engellilerimizin, hizmetlerimizin tamamından faydalanabilmeleri adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu, bize her konuda olduğu gibi bu konuda da büyük destek veriyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
 
13.09.2013 - haberaj.com