*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Çift Dünya Evine Girdi  (Okunma sayısı 83 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Engelli Çift Dünya Evine Girdi
« : Mayıs 24, 2024, 03:40:53 ÖÖ »
Engelli Çift Dünya Evine Girdi



Van’da tanışıp aşık olan bedensel engelli Kamile Öztürk ile Hasan Görmüş, görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Şarkılar eşliğinde 2 gün süren düğün renkli görüntülere sahne oldu.

Van’da tanışıp aşık olan bedensel engelli Kamile Öztürk ile Hasan Görmüş, görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Kamile Öztürk ve Hasan Görmüş, 2 sene önce tanıştı. 2 sene birlikteliklerini sürdüren engeli çift, daha sonra hayatlarını birleştirmek için ailelerine danıştı. Aşkları engel tanımayan Kamile Öztürk ve Hasan Görmüş, Van’ın İpekyolu ilçesinde bulunan bir düğün salonunda yapılan görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Damadın ağabeyi Tuncay Görmüş, kardeşinin mutlu gününe şahitlik ettiklerini belirterek, “Kendisi engellidir ama mutluluğun önünde engel olmadığı için güzel anlar yaşıyoruz. Umarım ikisi de bir ömür mutlu olurlar. Mutluluk herkesin hakkıdır. Allah bu güzel günleri herkese nasip eylesin. Bizi bu özel günümüzde yalnız bırakmayan herkese de teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA


Engelli Çift Evlilik Van kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri