*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Edirne’de, Engelli Bireyler Cihazlarını Şarj Etmek İçin Dakikalarca Bekliyor  (Okunma sayısı 216 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Edirne’de, Engelli Bireyler Cihazlarını Şarj Etmek İçin Dakikalarca Bekliyor



Edirne’de engelli bireyler yağışlı günlerde şarj istasyonları kullanmakta zorlanıyor. Koruma kabininin bulunmaması ve şarj çıkış soketlerindeki arızadan dolayı engelliler dakikalarca cihazlarını şarj etmek için bekliyor.

Edirne Belediyesi tarafından Saraçlar Caddesi’nin girişine yaptırılan şarj istasyonunda koruma kabini olmadığı için engelliler cihazlarını şarj ederken ıslanıyor. Şarj istasyonunda bulunan 2 çıkışın birisinin de arızalı olması nedeniyle zaman zaman engelliler dakikalarca sıra beklemek zorunda kalıyor.

İlhan Yargılar, şarj istasyonlarında yağmurdan korunmak için kabin olması gerektiğini belirtti. Şarj makinesinin bozuk olduğunu söyleyen Yargılar, “Bu durum için kaç defa belediyeye telefon ettim ama kimse ilgilenmedi. Size geriş dönüş sağlayacağız, gelip ilgileneceğiz diyorlar ama ilgilenmiyorlar. Bir sürü engelli birey var burada. Yağmurlu havada dolana kadar beklemek zorunda kalıyoruz. Kablolar arızalı ve bazen çok sıra oluyor ve 3 arkadaş oturup beklemek zorunda kaldığımız zamanlar oluyor. 2 tane Şarj makinesi var biri bozuk. Engellilerin yağmurlu havalardan korunması ve rahat edebilmesi için şarj istasyonlarında kabin olmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

edirnehaber.org


ETİKETLER Araç Şarj İstasyonuEdirneEngelliEngelli Aracı kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45