*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Yaşlı Kanser Hastasına 60 Gündür Engelli Raporunun Verilmesini Bekliyorlar  (Okunma sayısı 248 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Yaşlı Kanser Hastasına 60 Gündür Engelli Raporunun Verilmesini Bekliyorlar



Muzaffer Uslu, kanser hastası ve yatalak olan babası için Kocaeli Devlet Hastanesi’nden babasının bakıma muhtaç ve engelli olduğuna dair heyet raporu alabilmek için iki ay önce başvuruda bulundu. Uslu’nun başvurusunun üzerinden yaklaşık 60 gün geçti, ancak heyetten bir rapor gelmedi.

İzmit Yenişehir Mahallesi Kılıç Sokak’ta ikamet eden Muzaffer Uslu, kanser hastası ve yatalak babası 78 yaşındaki Nuri Uslu için Kocaeli Devlet Hastanesi’ne başvuruda bulundu. Yatalak babasını hastaneye taşıyan ve burada kontrolünü yapması gereken tüm heyet doktorlarına babasını götüren Uslu, yaşadığı sıkıntıyı anlattı.

Babasının kanser hastası olduğunu ve ses tellerinin alındığını belirten Uslu, “Yatalak ve bakıma muhtaç olan babamın rapor alması için geldiğimiz hastaneden ne yazık ki 60 gündür elimiz boş dönüyoruz. Anlamadığımız bir şekilde babamın kanser olduğuna kanaat getirilmesine rağmen heyette bulunan hekimlerin neden bu konuda bir adım atmadığını bilmiyoruz. Bu konuda birçok kuruma gittik, durumu anlattık ama kimse anlam veremedi. Babama neden heyet tarafından 60 gündür rapor verilmediğini bilmek istiyoruz” dedi.

ozgurkocaeli.com.tr


ETİKETLER EngelliEngelli RaporuİzmitKanser HastasıKocaeliKocaeli Devlet Hastanesi kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45