*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Sultangazi Sezai Karakoç Engelliler Merkezi’nin Yapımı Tamamlandı  (Okunma sayısı 142 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Sultangazi Sezai Karakoç Engelliler Merkezi’nin Yapımı Tamamlandı



Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde inşasına başlanan Sezai Karakoç Gençlik, Spor ve Engelliler Merkezi’nin yapımı tamamlandı.

Spor alanları ve kapalı yüzme havuzu bulunan tesis ile engelli bireylerin günlük hayata adapte olmalarına katkı sağlayacak Engelliler Merkezi de bulunuyor. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, gençlere yönelik hizmet verecek tesise şair ve yazar Sezai Karaç’un isminin verileceğini söyledi.

“SEZAİ KARAKOÇ’UN İSMİ BURADA YAŞAYACAK”

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “İlçemizin dört bir yanını kültür merkezleri ve hizmet tesisleri ile donattık. Buralara, köklerimize sıkı sıkıya bağlı nesiller yetiştirmek amacıyla ülkemizin tarihinde özel önemi olan kişilerin isimlerini veriyoruz. Esentepe Mahallemizdeki bu Gençlik, Spor ve Engelliler merkezimize edebiyat tarihine adını altın harflerle yazdıran Sezai Karakoç’un ismini veriyoruz. Merkezimiz kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak” dedi.

Gençlik merkezinde psikolojik danışma odaları, grup/bireysel çalışma odaları, 4 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu, spor ve ders çalışma alanları, konferans salonu ve fuaye alanı bulunuyor.

DHA


ETİKETLER Abdurrahman DursunEngelliler MerkeziSultangazi Belediyesi kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45