*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Adıyaman’da, 10 Gündür Aranan Yaşlı Adamın Cansız Bedenine Ulaşıldı  (Okunma sayısı 377 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6883
Adıyaman’da, 10 Gündür Aranan Yaşlı Adamın Cansız Bedenine Ulaşıldı



Adıyaman’da, ormanda yürüyüşe çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 85 yaşındaki yaşlı adamın 10 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. Adıyaman Merkez Cumhuriyet Mahallesi 25102 Nolu Sokak’ta bulunan evinden sabahın erken saatlerinde çıkan ve ormanlık alanda yürüyüş yapan 85 yaşındaki 11 çocuk babası Hüseyin Doğan’dan haber alınamayınca ailesinin bildirmesi üzerine AFAD, Jandarma ve İHH arama kurtarma gönülleri tarafından 10 gün boyunca ormanlık alanda arandı.

Yapılan aramaların 10’uncu gününde acı haber geldi. Şahsın cansız bedenine arama yapan jandarma ekipleri ulaştı. Karadağ Ormanlık alanda cansız bedenine ulaşılan şahsın cenazesi olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan ön otopsi sonrasında Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

sabah.com.tr


ETİKETLER AdıyamanAFADKayıpYaşlı Adam kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri