*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İstanbul’da, Kanser Hastası Mina’ya Polis Ablalarından Sürpriz  (Okunma sayısı 274 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
İstanbul’da, Kanser Hastası Mina’ya Polis Ablalarından Sürpriz



İstanbul Emniyet Müdürlüğü personellerinden henüz 3 yaşında ve kanser hastası olan Mina’ya yürek ısıtan bir ziyaret gerçekleştirildi. Ailesinin İstanbul Emniyetine yazdığı mailde kızları Mina’nın polisleri çok sevdiğini nerede polis görse heyecanla baktığını belirtmesi üzerine hemen harekete geçen Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri küçük kızı evinde ziyaret etti.

İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın talimatlarıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce uygulanmakta olan “Bizim Çocuklarımız” projesi kapsamında ekiplere bir mail geldi.

Pendik’ten mail atan bir vatandaş kanser tedavisi gören 3 yaşındaki kızı Mina’nın polisleri çok sevdiğini ve polisleri görünce çok mutlu olduğunu belirtti. Bunun üzerine Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri ellerine aldıkları oyuncaklar ve hediyelerle hemen Mina’nın evine gitti.

Polis abi ve ablalarını karşısında gören Mina mutluluktan ne yapacağını bilemedi. Polislerle dakikalarca oyun oynayan Mina’nın o anları İstanbul Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Videoya çok sayıda beğeni ve yorum yağdı.

Sabah


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER İstanbulİstanbul Emniyet MüdürlüğüKanser HastasıPendik kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri