*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kars’ta Damı Çöken Köy Evindeki Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti  (Okunma sayısı 227 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Kars’ta Damı Çöken Köy Evindeki Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti



Kars’ta bir köydeki evin toprak damı çöktü. İhbar üzerine olay yerine gelen ekiplerin yaptığı çalışmada göçük altında kalan yaşlı çift cansız bedenlerine ulaşıldı. Kars’ta toprak damı çöken evdeki kadın ve kocası hayatını kaybetti.

Hacı Halil köyündeki toprak damlı bir evin çöktüğü ihbarı üzerine, bölgeye jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri, göçükte yaptıkları çalışmada, 85 yaşındaki Bey Kençi ile 82 yaşındaki Yeter Kençi’nin cansız bedenlerine ulaştı. Enkazdan çıkarılan cansız bedenler, otopsi yapılmak üzere Harakani Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Köy muhtarı Hasan Kars, köyde dün yoğun sağanağın etkili olduğunu ve bu nedenle toprak yapıların zarar gördüğünü, yaşlı çiftin buzağılarına yem verdikleri sırada ev damının çöktüğünü anlattı. Çiftin 7 çocuğunun da il dışında yaşadığı öğrenildi. Öte yandan ekipler, evde ölen hayvanları çıkarmak için çalışma yürüttü.

AA


ETİKETLER AFADGöçükHacı Halil KöyüJandarmaKarsYaşlı Çift kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri