*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Sinop’ta, Kansere Yenik Düşen Dr. Firuz Ezici Gözyaşlarıyla Uğurlandı  (Okunma sayısı 230 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6555
Sinop’ta, Kansere Yenik Düşen Dr. Firuz Ezici Gözyaşlarıyla Uğurlandı



Gerze Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Dr. Firuz Ezici, bir süredir mücadele ettiği akciğer kanseri nedeniyle 55 yaşında yaşamını yitirdi. Ezici’nin ölümü ilçede büyük üzüntüye neden oldu.

1968 yılında Konya’da doğan ve 1995 yılında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Firuz Ezici, mesleğinin büyük çoğunluğunu ve son yıllarını Gerze’de geçirdi. Ezici, yakalandığı kanser hastalığına yenik düştü.

“Gerze’den Memleketine Gözyaşlarıyla Uğurlandı”

Dr. Firuz Ezici’nin cenazesi, 19 Mayıs Mahallesi İpek Sokak’taki evinin önünde Saat 11:30 da Gerze Belediyesi İmamı Hamza Aykut Çakır tarafından helallik alınmasının ardından, Gerze Merkez Yeni Cami’ye götürüldü. Burada öğle namazına müteakip Gerze İlçe Müftüsü Bayram Karar tarafından kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere memleketi Konya Akşehir’e gönderildi.

Memleketi Konya’nın Akşehir ilçesine götürülen Dr. Firuz Ezici, 28 Mayıs Pazar günü Hasan Paşa İmaret Camiinde öğlene müteakip kılınan cenaze namazı ardından gözyaşları ve dualarla toprağa verildi.

vitrinhaber.com


ETİKETLER Akciğer KanseriAkşehirGerze Aile Sağlığı MerkeziKonyaSinop kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri