*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sultangazi’de Engelli Bireylerle Buluştu  (Okunma sayısı 221 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6743
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sultangazi’de Engelli Bireylerle Buluştu



Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği programda engelli bireyler ve aileleriyle bir araya gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Özel gereksinimi olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak bizim sorumluluğumuz. 10 ilde rehabilitasyon merkezleri kurulmaya başladı” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği programda engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi. Programa, Bakan Koca’nın yansıra Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ve ilçe yöneticileri katıldı. Programda konuşan Bakan Koca, en büyük engelin zihinlerdeki bariyer olduğunu söyledi. Koca, “Özel gereksinimi olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak bizim sorumluluğumuz” dedi.

Fahrettin Koca, 10 ilde rehabilitasyon merkezlerinin kurulmaya başlandığını belirterek, “Siz zaten her şeyi başarıyorsunuz biz engel olmayalım yeter” ifadelerini kullandı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı programda Bakan Koca’ya yoğun ilgi gösterildi. Fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

DHA


 KATEGORİLER HaberlerVideo Galeri
 ETİKETLER EngelliFahrettin KocaİstanbulSağlık BakanıSultangazi kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri