*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Tekirdağ’da Yaşlı Çiftten 10 Gündür Haber Alınamıyordu!..  (Okunma sayısı 173 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Tekirdağ’da Yaşlı Çiftten 10 Gündür Haber Alınamıyordu!..



Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde kendilerinden 10 gündür haber alınamayan çiftten acı haber geldi. Komşuların ihbarı üzerine eve giren polis ekipleri, kahreden manzarayla karşılaştı. 72 yaşındaki Cevriye Berberoğlu bir odada ölü, 80 yaşındaki eşi Selim Berberoğlu ise diğer odada baygın olarak bulundu.

Çorlu’nun Havuzlar Mahallesi Karakaş Caddesi üzerindeki evlerinde yaşayan Cevriye-Selim Berberoğlu çiftinden 10 gündür haber alamayan komşuları, durumu polise bildirdi. Çiftin yaşadığı daireye gelen polis ekipleri çilingir yardımı ile eve girdi. Cevriye Berberoğlu bir odada ölü, eşi Selim Berberoğlu da diğer odada baygın olarak bulundu.

Selim Berberoğlu, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Cevriye Berberoğlu’nun cansız bedeni de savcının yaptığı incelemenin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

DHA


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER ÇorluİhbarSoruşturmaTekirdağYaşlı Çift Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri