*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Şanlıurfa ve Adıyaman’da Sel ve Su Baskını: Okullar Tatil Edildi!  (Okunma sayısı 161 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Şanlıurfa ve Adıyaman’da Sel ve Su Baskını: Okullar Tatil Edildi!



Şanlıurfa ve Adıyaman’da kuvvetli yağışlar etkili oluyor. Şanlıurfa’da dün kuvvetli yağmur başladı. Bugün de devam ediyor. Ev ve iş yerlerini, afetzedelerin çadırlarını su bastı. Araçlar sele kapıldı. Hastaneleri de su basınca hastalar üst katlara taşındı.

Yetkililerin açıklamasına göre iki şehirde yaşanan selde şuana kadar 5 kişi hayatını kaybederken 5 kişi ise kayıp olarak aranıyor.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan; “İlimizdeki yoğun sağanak yağış bu gece ve yarın da devam edeceğinden ilimizdeki tüm okul kademelerinde eğitim öğretime 15.03.2023 tarihinde gün ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında hamile ve engelli olan kamu görevlilerimiz de yarın idari izinli sayılacaktır” ifadelerini kullanarak, okulların tatil edildiğini açıkladı.

Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisi ve bazı noktalar şiddetli sağanak yağıştan olumsuz etkilendi.

Şanlıurfa’da dereler taştı. Vatandaşlar “Bu yaşıma kadar böyle bir şey görmedim” yorumunu yapıyor.

Yaşadıkça


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER AdıyamanDepremDepremzedeEngelliHamileKuvvetli YağışŞanlıurfaSelSu Baskını Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri