*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: ENGELİM OLMAYIN DERNEĞİ' NE TEŞEKKÜRLER  (Okunma sayısı 518 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
ENGELİM OLMAYIN DERNEĞİ' NE TEŞEKKÜRLER
« : Ocak 19, 2023, 04:09:57 ÖS »
ENGELİM OLMAYIN DERNEĞİ' NE TEŞEKKÜRLER

17 Ekim tarihinde Datça'dan "Engelim Olmayın Derneği" nin bana bağışladığı akülü sandalye için çok teşekkür ederim. Bu sayede Datça'yı ilk kez, Marmaris'i de tepeden 27 sene sonra gördüm. Tüm gün sevinçten kuş gibi pırpır bir haldeydim.
Ayrıca bu uzun yol için Muğla Büyükşehir Belediye'mize de Engelli Transfer Aracı'nı tahsis etmesi  sebebiyle teşekkür etmek isterim. Datça'ya kısa bir süre kuş gibi konduk ve döndük.
Dernek Başkanı Dilek Dündar Hanım'a ve dernek yönetim kurulundan Ömer Babacan Bey'e içten muhabbetleri ve ağırlamaları için ayrıca teşekkür ediyorum.
İlçede erişilebilirlik adına sağladıkları başarı görmeye değer. Dilek Hanım'ın başarılı projeleri ve ekip olarak elele yoğun farkındalık çalışmalarıyla engelli bireyler için birçok olumlu gelişme sağladıkları için tebrik ediyorum. Halkla içiçe, farkındalık yaratarak hayatı kolaylaştırıyorlar.
Sağolsunlar🙏💐👏
❗Bu arada engelli bir birey olarak belirtmek zorundayım ki, bu tür cihaz yardımları aslında sosyal devletin görevidir. Benim raporumda bunu almaya da hakkım onaylanmış durumda. Ancak değeri 30 bin liraya yakın olan üst segmentte de olmayan böyle bir araca SUT Tebliği'nde 30.01.2022 itibariyle 2.750 TL ödeneğini bildiriyor. Paranın gerisini ödemekse engelliye düşüyor.
Yani yani yani...
#EngelimOlmayınDerneği
Dilek Dündar
ömer Hakan Babacan
Hatice Konak
Engelim Olmayın Derneği


kayseri de Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri