*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Para Masa Tenisi Dünya Şampiyonası’nda Kübra Korkut’tan Altın Madalya  (Okunma sayısı 347 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Para Masa Tenisi Dünya Şampiyonası’nda Kübra Korkut’tan Altın Madalya



Milli sporcu Kübra Korkut, Para Masa Tenisi Dünya Şampiyonası’nda altın madalyaya uzanırken, bu madalyayla para masa tenisinde şampiyon olan ilk kadın sporcu unvanını da aldı.

Kübra Korkut, İspanya’nın Granada kentinde düzenlenen organizasyonda tek kadınlar sınıf 7 finalinde Hollandalı Kelly Van Zon ile karşılaştı. Rakibini 3-1 mağlup eden Kübra Korkut altın madalyaya uzanırken, bu madalyayla para masa tenisinde şampiyon olan ilk kadın sporcu oldu.

“Muharrem Kasapoğlu tebrik etti”

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da milli sporcu Kübra Korkut’u yayımladığı mesajla tebrik etti. Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İspanya’da düzenlenen Para Masa Tenisi Dünya Şampiyonası’nda tek kadınlar C7 kategorisinde mücadele ederek bu branşta ilk kez altın madalyayı ülkemize kazandıran Kübra Korkut kardeşimi kutlar; organizasyonda mücadele edecek diğer sporcularımıza başarılar dilerim”

DHA


 KATEGORİLER Spor
 ETİKETLER Altın MadalyaDünya ŞampiyonasıMilli SporcuMuharrem KasapoğluPara Masa Tenisi kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri