*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bursa’da Konservatuar’ı İlk Kez Görme Engelli Bir Öğrenci Kazandı  (Okunma sayısı 507 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Bursa’da Konservatuar’ı İlk Kez Görme Engelli Bir Öğrenci Kazandı



Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği bölümünü kazanan ilk görme engelli öğrenci olan Ayşenur Derse ile Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş bir araya geldi. Buluşmada duygu dolu anlar yaşandı.

Konservatuara giren ilk görme engelli öğrenci olan Ayşenur Derse ve Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Gazeteci Harun Sak Başkan Alinur Aktaş ile bir araya geldi.

Samimi bir ortamda geçen buluşmada konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Gazeteci Harun Sak’a teşekkür ediyorum. Bu konuyu bana iletti. İnşallah Ayşenur Yenişehir’in yüz akı olacak. Aynı zamanda öğretmen oldu. Kendisini tebrik ediyorum. Konservatuarda belirli bir aşamaya gelince senden bir konser dinlemek isteriz. Bizler sizlerin her zaman yanındayız. Ben senin bu başarılarından ve buluşmadan dolayı çok mutlu oldum” diye konuştu.

Konservatuara giren ilk görme engelli öğrenci olan Ayşenur Derse, “İlk görme engelli öğrenci olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği bölümünü kazandım. Bu beni çok mutlu etti” dedi.

Bursa Hakimiyet


 KATEGORİLER Eğitim
 ETİKETLER Alinur AktaşBursa Büyükşehir BelediyesiGörme EngelliTürk Halk Müziği kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri