*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Eskişehir’de Zihinsel Engelli Bireyler Trafik Eğitim Parkı’na Konuk Oldu  (Okunma sayısı 366 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Eskişehir’de Zihinsel Engelli Bireyler Trafik Eğitim Parkı’na Konuk Oldu



Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi bünyesinde hizmet alan bireylere yönelik “Acil Durumlar Farkındalık Gezisi” düzenledi. Zihinsel engelli bireyler, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi’nde görevli uzman trafik polisleri tarafından Trafik Eğitim Parkı’nda misafir edildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin engelli bireyler için hayata geçirdiği hizmetlerden biri olan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı çatısı altında hizmet veren Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi, çalışmalarına devam ediyor.

Merkezden faydalanan engelli bireyler, atölyeler, spor aktiviteleri ve gezi programları ile verimli ve keyifli vakit geçirirken, aileler de psikososyal destek programları ve çeşitli seminerler ile güçlendiriliyor. Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen “Acil Durumlar Farkındalık Gezisi” kapsamında zihinsel engelli bireyler, Trafik Eğitim Parkı’na gitti.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi’nde görevli uzman trafik polisleri tarafından zihinsel engelli bireylere teorik ve pratik temel trafik kuralları eğitimi verildi. Eğitici ve eğlenceli bir gün geçiren bireyler, trafikte yaya ve araçların nasıl davranması gerektiği ve özellikle yaya geçitlerinin kullanımı konusunda bilgilendirildi.

sondakika.com


 KATEGORİLER Eğitim
 ETİKETLER Eskişehir Büyükşehir BelediyesiFarkındalıkTrafik Eğitim ParkıZihinsel Engelli Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45 Kayseri de Bir ilk Eşyalı Günlük Haftalık Ev 0544 716 20 45